BLOG

Carnaval!

door | jul 17, 2023 | Telefonische Acquisitie

Ik woon al 40 jaar in Limburg, maar ben geen Limburgse. Dat vind ik jammer, want ik hou van deze provincie. Het is voor mij het mooiste stukje Nederland met schilderachtige landschappen en de meest authentieke levensstijl. Vooral carnaval vind ik magisch. Ik vier het zelf niet, maar in de loop der jaren heb ik er wel veel over geleerd. Eén ding is me duidelijk geworden; hoe veel je er ook van weet, het laat zich vanaf de zijlijn moeilijk doorgronden. Elk dorp, elke stad, elke vereniging doet het op zijn eigen manier. En ook al lijkt het ‘t feest van de losheid en de vrijheid, in Limburg worden de regels en rituelen ook heel serieus genomen. Dat maakt het zo prachtig. Dat maakt het cultuur.

Het mooiste van carnaval vind ik dat iedereen opeens heel benaderbaar is. Het is een feest van samenzijn, ook al ken je elkaar niet. Je danst, drinkt en feest samen. Een vorm van saamhorigheid die je laat voelen dat je er niet alleen voor staat.

Buro Henck heeft eigenlijk veel gemeen met carnaval. We zijn een callcenter en ook al heb ik mijn team, zelf bel ik ook graag. Sterker nog, ik vind het fantastisch om te doen en ik heb me vaak afgevraagd waarom. Waarom vind ik dit werk zo leuk? Maar als je even omdenkt, zie je echt overeenkomsten. Net als tijdens carnaval praten mijn team en ik voortdurend met onbekenden en hebben er een leuk vrijblijvend gesprek mee. Het is een contact zonder verplichtingen. Een kort contact, om vervolgens door te gaan naar het volgende gesprek.

Cold calling voelt voor mij als een feestje, ik vier het al 10 jaar lang met veel plezier. Ik vind het zo leuk dat ik me tot voor kort niet realiseerde dat veel bedrijven geen klant worden van een callcenter omdat ze zich niet willen associëren met het negatieve imago dat om ons heen hangt. En zelf laten ze cold calling ook links liggen. Dat is zonde. Bellen is juist in deze tijd een mooi en persoonlijk hulpmiddel. Je neemt als bedrijf immers de moeite om contact op te nemen met potentiële klanten die geholpen zijn met jouw dienstverlening. Als er geen interesse is, geen probleem, maar dan heb je wél alvast even kennisgemaakt. En zo werkt het ook tijdens Vastelaovundj!

Wil je meer weten het genereren van new business door zakelijke telefoongesprekken? We praten er graag met je over verder. Buro Henck brengt je bij je klant aan tafel.

Geniet van je sales!

Videotips DIY Acquisitie

i

Telefonische Acquisitie

5

Cold calling: de menselijke touch is magisch in verkoopland

5

Geen fan van koude acquisitie? Ontdek nu 5 krachtige manieren voor warm telefonisch succes!

5

7 Valkuilen te vermijden voor groter succes in cold-calling

5

3 Klikgeluidjes en de kracht van authenticiteit

5

Bloeiende leadgeneratie in 4 stappen!

A

Meer blogs over telefonische acquisitie

i

Marketing & Sales

5

Nieuwjaarsresolutie: 9 krachtige manieren om je sales te versterken

5

Knal 2023 uit met effectieve eindejaarsgesprekken met je klanten

5

Hoe een doordacht salesjaarplan met focus op telefonische acquisitie de resultaten in 2024 kan transformeren

5

Balanceren tussen klantenservice en verkoop: nummer1 upselling methode

5

Creëer verbluffende upsell campagnes in slechts 6 stappen!

A

Meer blogs over marketing & sales

i

New Business

5

Bloeiende leadgeneratie in 4 stappen!

5

Agressieve beursganger

5

Hoe belangrijk zijn authentieke en persoonlijke foto’s voor jou als ondernemer? (En waarom je stockfoto’s beter links laat liggen!)

5

Duurzame groei door geduld

A

Meer blogs over new business

i

Trainingen

5

Tegenslag? Kan niet bestaat niet!

5

Kijk uit voor de komma-sukkel vraag!

5

Creatief met cold calling! Hoe dan?

5

De 6 beste telefonische acquisitietips

5

De beste oplossingen voor werknemers met telefoonangst

A

Meer blogs over trainingen

Herken jij jezelf in de volgende situaties?

=

Je wilt nieuwe klanten vinden

=

Je wilt afspraken laten maken voor je salesteam

=

JE HEBT PIEKEN EN DALEN IN JE OMZET

Vraag nu een adviesgesprek aan!

Een adviesgesprek kost je niets, maar levert je wél direct veel op. We praten over je doelstelling, je uitdagingen, potentiële klanten en je waardepropositie. En wat je eigen ervaringen zijn met telemarketing en leadgeneratie.

 

Zo kom we er snel achter wat we voor je kunnen betekenen. En wat het kost.

Ontvang elke maand onze nieuwe salestip in je inbox!