BLOG

Knal 2023 uit met effectieve eindejaarsgesprekken met je klanten

door | dec 28, 2023 | Overig

Het einde van het jaar nadert snel en dit is het perfecte moment om sterke, betekenisvolle verbindingen met je klanten te smeden. Bij Buro Henck, experts in telefonische acquisitie, geloven we in de kracht van eindejaarsgesprekken per telefoon. Deze gesprekken zijn niet alleen ideaal om de band met je klanten te versterken maar bieden ook een uitgelezen kans om nieuwe mogelijkheden voor het komende jaar te verkennen.  Mogelijkheden die goed zijn voor je klant maar ook voor jou. Bijvoorbeeld omdat dit een mooi moment is om een uitgebreider dienstenpakket aan te bieden.

Het cruciale element in deze gesprekken is echter niet de verkoop, maar jouw oprechte interesse in de klant. In deze blog delen we enkele waardevolle tips om je eindejaarsgesprekken optimaal te benutten.

Benut je eindejaarsgesprekken optimaal door het volgen van deze 4 waardevolle tips:

Begin met een persoonlijke aanpak:

Zorg voor een persoonlijke connectie door te vragen naar de ervaringen van je klant in het afgelopen jaar. En natuurlijk: Wat zijn de plannen voor het komende jaar?

Focus op behaalde successen:

Erken de successen en mijlpalen van je klant van het afgelopen jaar. Dit creëert een positieve sfeer en laat zien dat je hun prestaties waardeert.

Bied toegevoegde waarde:

Zoek mogelijkheden om extra waarde toe te voegen aan je relatie met de klant. Dit kan variëren van speciale aanbiedingen tot gepersonaliseerde suggesties voor verbeteringen, afgestemd op hun specifieke behoeften.

Het meeste effectieve script

Een effectief script is gebaseerd op luisteren, niet alleen op praten. Stel open vragen en geef de klant de ruimte om de verwachtingen en doelen voor het nieuwe jaar te delen.

Bij Buro Henck begrijpen we het belang van impactvolle eindejaarsgesprekken en bieden we ondersteuning bij het ontwikkelen van effectieve telefoonscripts. Hoe bereid je je voor?


New business consultancy

Bij Buro Henck kun je ook terecht voor consultancy opdrachten. Samen onderzoeken we hoe we jouw verkoopplan kunnen vormgeven en of telefonische acquisitie daarin een rol speelt. Wellicht ontdekken we gezamenlijk dat op dat moment andere vormen van marketing, zoals e-mailmarketing of adverteren op sociale media, geschikter zijn om je te helpen bij acquisitie. Maak een vrijblijvende afspraak, dan helpen we je graag op weg  Maak hier een vrijblijvende afspraak.

Telefonische acquisitie trainingen

Buro Henck helpt je je mensen gemotiveerd en zelfverzekerd te laten bellen. Je hoeft geen externe acquisiteurs in te huren, Wij helpen je met het optimaliseren van de saleskrachten binnen je eigen organisatie. Wil je weten hoe wij dit doen? Kijk hier voor het trainingsaanbod van Buro Henck.

B2B Telefonische Leadgeneratie

Je kunt dit stukje acquisitie natuurlijk ook aan ons overlaten. Buro Henck is gespecialiseerd in leadgeneratie in de zakelijke markt en kan jou hierin ondersteunen. Met ons team van hoogopgeleide professionals met specialistische kennis benaderen we je (potentiële) klanten om leads te genereren of op te volgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op.

Videotips DIY Acquisitie

i

Telefonische Acquisitie

5

Cold calling: de menselijke touch is magisch in verkoopland

5

Geen fan van koude acquisitie? Ontdek nu 5 krachtige manieren voor warm telefonisch succes!

5

7 Valkuilen te vermijden voor groter succes in cold-calling

5

3 Klikgeluidjes en de kracht van authenticiteit

5

Bloeiende leadgeneratie in 4 stappen!

A

Meer blogs over telefonische acquisitie

i

Marketing & Sales

5

Nieuwjaarsresolutie: 9 krachtige manieren om je sales te versterken

5

Knal 2023 uit met effectieve eindejaarsgesprekken met je klanten

5

Hoe een doordacht salesjaarplan met focus op telefonische acquisitie de resultaten in 2024 kan transformeren

5

Balanceren tussen klantenservice en verkoop: nummer1 upselling methode

5

Creëer verbluffende upsell campagnes in slechts 6 stappen!

A

Meer blogs over marketing & sales

i

New Business

5

Bloeiende leadgeneratie in 4 stappen!

5

Agressieve beursganger

5

Hoe belangrijk zijn authentieke en persoonlijke foto’s voor jou als ondernemer? (En waarom je stockfoto’s beter links laat liggen!)

5

Duurzame groei door geduld

A

Meer blogs over new business

i

Trainingen

5

Tegenslag? Kan niet bestaat niet!

5

Kijk uit voor de komma-sukkel vraag!

5

Creatief met cold calling! Hoe dan?

5

De 6 beste telefonische acquisitietips

5

De beste oplossingen voor werknemers met telefoonangst

A

Meer blogs over trainingen

Herken jij jezelf in de volgende situaties?

=

Je wilt nieuwe klanten vinden

=

Je wilt afspraken laten maken voor je salesteam

=

JE HEBT PIEKEN EN DALEN IN JE OMZET

Vraag nu een adviesgesprek aan!

Een adviesgesprek kost je niets, maar levert je wél direct veel op. We praten over je doelstelling, je uitdagingen, potentiële klanten en je waardepropositie. En wat je eigen ervaringen zijn met telemarketing en leadgeneratie.

 

Zo kom we er snel achter wat we voor je kunnen betekenen. En wat het kost.

Ontvang elke maand onze nieuwe salestip in je inbox!