De werkwijze van Team Henck

 

Een duurzame relatie met onze klanten vinden we het allerbelangrijkste. Dat doen we door hard te lopen voor onze klanten. Team Henck staat u als actieve partner bij elke stap met raad en daad ter zijde.

  • Actief meedenken

Bij Buro Henck vinden we een goede inhoudelijke voorbereiding belangrijk. Het helpt ons bij het opstellen van het beste belscript en het uittesten er van. En de gedegen voorbereiding helpt u aan betere resultaten. Daarom denken wij actief met u mee. Welk e-mailadres wordt er gebruikt? Onder welke functie vertegenwoordigt Buro Henck u (relatiebeheer, secretariaat)? Hoeveel adressen zijn er beschikbaar etc.?

  • Meer dan bellen alleen

We besteden veel aandacht aan details en de praktische voorbereiding. Wij schrijven ook de tekst voor de uitgaande mails als u dat graag wil. Niets is onmogelijk. Zo heeft Buro Henck ook de expertise in huis om u te helpen met zakelijke copywriting.

  • Risicoloos bellen

Tijdens het bellen monitoren wij voortdurend de resultaten. Elke week bekijken we welke volgende stap we zetten. Dit voorkomt teleurstellingen en onnodig investeren.

Helene
Eigenaar Buro Henck

Oprichter/eigenaar Helene Henckens is het bruisende hart en het hoofd van Buro Henck. Helene kan bijna alles, ze geeft graag trainingen en is zowel telefonisch en zakelijk de beste gesprekspartner die u zich wensen kan. Nooit verlegen om ideeën en plannen, helpt Helene medeondernemers graag groeien door middel van Buro Henck's uitgebreide dienstenpakket.

Venhar
Projectleider

Empatisch en betrokken, maar ook zakelijk en direct. Venhar is van alle markten thuis. Ze draait haar hand niet om voor zakelijke acquisitieprojecten, maar straalt ook in de rol van inbound adviseur. Met Venhar aan het roer van uw project, zullen de positieve resultaten voor uw onderneming snel voor zichzelf spreken.

Rosemarie
Projectleider

Rosemarie verdiept zich graag in uw project, met de bijbehorende kennis die daarbij hoort. Ze draait haar hand niet om voor de meest uiteenlopende zakelijke en dienstverlenende gesprekken. Door Rosemarie's journalistieke achtergrond kunt u ook bij haar terecht voor alle soorten van zakelijke copywriting in het verlengde van uw project bij Buro Henck.

Linda Aarts
Projectleider

Linda studeerde Commerciële Economie en was eerder onder andere werkzaam als topper in de horeca. In 2021 startte ze bij Buro Henck, werkende vanuit huis en bij ons op kantoor. Inmiddels werkt deze echte aanpakker echter voor ons vanuit haar nieuwe thuis in Bali. Buro Henck goes international!

Joyce Sijben
Projectleider

Joyce is de nieuwste ster aan het Buro Henck firmament. Als afgestudeerd psycholoog is ze een waardevolle aanvulling voor het team. Ze is altijd oprecht geïnteresseerd in haar gesprekspartners en een kei in het stellen van de juiste vragen.

Angelique
Administratie

Angelique is Buro Henck's financiële en administratieve steun en toeverlaat. Ze herinnert ons aan urenlijsten en geen enkele factuur ontsnapt aan haar toegewijde aandacht. Door Angelique's zorg en expertise kunnen wij onze volledige aandacht richten op onze opdrachtgevers en Buro Henck's eigen projecten.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken