Buro Henck is niet zomaar een callcenter…

Vertel eens. Waarom is Buro Henck bijzonder?

Wat ons bijzonder maakt, is ons fantastische team.

Team Henck is ingespeeld op elkaar. Wij respecteren ieders unieke talenten.

Iedereen is anders en samen zijn we optimaal.

We hanteren naar elkaar en jou als opdrachtgever toe een warme en professionele communicatie.

Wij maken immers ook deel uit van jouw team!

Team Henck is geschoold in specifieke, uiteenlopende richtingen: van HBO commerciële economie en HBO coaching tot HBO journalistiek en communicatie.

Het hele team bestaat uit ondernemers. Wij herkennen een koopsignaal niet alleen als het ons verteld is. Wij horen meer en denken breed.

Maak kennis met Team Henck

Helene
Eigenaar Buro Henck

Oprichter/eigenaar Helene Henckens is het bruisende hart en het hoofd van Buro Henck. Helene kan bijna alles, ze geeft graag trainingen en is zowel telefonisch en zakelijk de beste gesprekspartner die u zich wensen kan. Nooit verlegen om ideeën en plannen, helpt Helene medeondernemers graag groeien door middel van Buro Henck's uitgebreide dienstenpakket.

Venhar
Projectleider

Empatisch en betrokken, maar ook zakelijk en direct. Venhar is van alle markten thuis. Ze draait haar hand niet om voor zakelijke acquisitieprojecten, maar straalt ook in de rol van inbound adviseur. Met Venhar aan het roer van uw project, zullen de positieve resultaten voor uw onderneming snel voor zichzelf spreken.

Rosemarie
Communicatie

Rosemarie verdiept zich graag in uw project, met de bijbehorende kennis die daarbij hoort. Ze draait haar hand niet om voor de meest uiteenlopende zakelijke en dienstverlenende gesprekken. Door Rosemarie's journalistieke achtergrond kunt u ook bij haar terecht voor alle soorten van zakelijke copywriting in het verlengde van uw project bij Buro Henck.

Linda
Projectleider

Linda studeerde Commerciële Economie en was eerder onder andere werkzaam als topper in de horeca. In 2021 startte ze bij Buro Henck, werkende vanuit huis en bij ons op kantoor. Op dit moment werkt deze echte aanpakker echter voor ons vanuit Bali. Buro Henck goes international!

Joyce
Projectleider

Joyce is de nieuwste ster aan het Buro Henck firmament. Met haar achtergrond in psychologie is ze een waardevolle aanvulling voor het team. Ze is altijd oprecht geïnteresseerd in haar gesprekspartners en een kei in het stellen van de juiste vragen.

Angelique
Administratie

Angelique is Buro Henck's financiële en administratieve steun en toeverlaat. Ze herinnert ons aan urenlijsten en geen enkele factuur ontsnapt aan haar toegewijde aandacht. Door Angelique's zorg en expertise kunnen wij onze volledige aandacht richten op onze opdrachtgevers en Buro Henck's eigen projecten.

Onze partner in business - Irene Puts
Over Irene

Buro Henck werkt al jaren met veel plezier en tevredenheid intensief samen met marketeer Irene Put en haar Online Business Growth team.

Irene creëert onder andere creatieve en professionele maatwerk marketingfunnels.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken