HET TEAM

Onze zeer bekwame professionals hebben een solide basis met een HBO werk- en denkniveau en zijn allemaal opgeleid tot commerciële projectleiders. Elke opdrachtgever wordt toegewezen aan een toegewijde projectleider, wiens primaire doel het is om de groei van onze opdrachtgevers te stimuleren. Met bewezen expertise, toewijding en een resultaatgerichte aanpak zorgen onze projectleiders voor een naadloze uitvoering van projecten en leveren ze meetbare successen. Samen creëren we een solide basis voor uw succes!

Meet our team

Helene

Oprichter/eigenaar Helene Henckens is het bruisende hart en het hoofd van Buro Henck. Helene is een echte duizendpoot, ze geeft graag trainingen en is zowel telefonisch en zakelijk de beste gesprekspartner die u zich wensen kan. Nooit verlegen om ideeën en plannen, helpt Helene medeondernemers graag groeien door middel van Buro Henck ’s uitgebreide dienstenpakket.

overr ons

Onze alleskunner, een gedreven kracht met een buitengewoon creatief brein. Linda kan zelfs de meest complexe opdrachten moeiteloos aan. Geen uitdaging is te groot voor haar, ze heeft de unieke gave om van elke ‘nee’ een ‘ja’ te maken. Met haar onuitputtelijke energie en vastberadenheid staat Linda altijd klaar om haar opdrachtgevers bij te staan als een ware rots in de branding. Met een overvloed aan innovatieve ideeën en doordachte plannen weet Linda elke situatie te benaderen met een frisse blik. Met Linda aan je zijde kun je rekenen op resultaatgerichte ondersteuning en een partner die jouw visie omzet in succes.

Linda

Debbie

Met haar spirituele aard en zorgzame karakter straalt Debbie positiviteit uit bij elke ontmoeting. Ze is buitengewoon vasthoudend en laat zich niet ontmoedigen door uitdagingen. Haar leiderschap en vastberadenheid zijn ongeëvenaard, waardoor ze altijd nieuwe wegen vindt om obstakels te overwinnen. Als je met Debbie spreekt, kun je er zeker van zijn dat haar stem een warme glimlach in zich draagt. Haar vriendelijke en geruststellende toon brengt een gevoel van rust en harmonie, waardoor je je direct op je gemak voelt. Met Debbie aan je zijde, ontvang je niet alleen professionele begeleiding, maar ook een liefdevolle en ondersteunende aanpak.

team

Een onderzoekende en analytische kracht die, eenmaal op gang, niet te stoppen is. Mindie is een echte doorzetter en laat zich niet afschrikken door uitdagingen. Haar nieuwsgierige geest en scherpe analytische vaardigheden stellen haar in staat om complexe vraagstukken aan te pakken en op te lossen. Maar wat Mindie echt bijzonder maakt, is haar verrassend creatieve taalgebruik. Ze weet woorden op een unieke manier te combineren en daarmee anderen te verrassen. Naast een unieke projectleider is Mindie onze marketing manager omdat zij beschikt over een groot technisch en creatief inzicht. Ze bouwt onze website, maakt de online academie en regelt de SEO.  

Mindie

Jill

Met haar directe en doortastende kracht is ze voor niemand bang. Jill staat bekend om haar vastberadenheid en moed, altijd klaar om uitdagingen aan te gaan. Haar enorme glimlach die ze altijd met zich meedraagt en haar positieve energie en vriendelijke benadering, maken dat ze door iedereen in het hart wordt gesloten. Jill is een leider en weet anderen te inspireren met haar enthousiasme. Of het nu gaat om samenwerkingen of het opbouwen van relaties, Jill is de persoon die ervoor zorgt dat er een positieve en hartelijke sfeer heerst. Met Jill aan je zijde weet je dat je niet alleen een betrouwbare partner hebt, maar ook een oprecht vriendelijke en ondersteunende collega.

Een echte avonturier en grensverlegger in hart en ziel. Saskia is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om haar horizon te verbreden. Ze is niet bang om buiten haar comfortzone te treden en nieuwe paden te verkennen. Haar moed en vastberadenheid inspireren anderen om hetzelfde te doen. Maar wat Saskia echt bijzonder maakt, is haar elegantie, zowel in verschijning als in haar taalgebruik. Ze weet woorden op een verfijnde manier te gebruiken, waardoor haar boodschappen tot leven komen. Of het nu gaat om spreken of schrijven, Saskia straalt een natuurlijke elegantie uit in haar taal. Met Saskia aan je zijde ben je verzekerd van een avontuurlijke reis, waarbij grenzen worden verlegd en je meegenomen wordt in een wereld van stijlvolle expressie.

Saskia

Naomi

De nieuwste aanwinst van Buro Henck is de rust en kalmte in persoon. Naomi neemt elke taak met volle overtuiging aan en behoudt altijd het overzicht, zelfs in uitdagende situaties. Ze is direct en doortastend, waardoor ze effectief kan handelen en beslissingen kan nemen. Ze leert snel en past zich als een kameleon moeiteloos aan elke nieuwe situatie aan. Of het nu gaat om nieuwe projecten, taken of verantwoordelijkheden, Naomi staat klaar om haar vaardigheden en kennis toe te passen. Met Naomi in je team kun je rekenen op stabiliteit, vastberadenheid en een professional die zich aanpast aan elke uitdaging die op haar pad komt.

De vaste tekstschrijver van Buro Henck. Als allround-contentleverancier is Rosemarie uw go-to persoon voor alle soorten zakelijke copywriting die aansluiten bij uw Buro Henck-project. Ze beheerst de kunst om zelfs de meest zakelijke teksten om te zetten in warme en begrijpelijke content. Met haar vlotte pen en diepgaand inzicht weet Rosemarie de essentie van uw boodschap te vangen en deze te verwoorden op een manier die aanspreekt en begrepen wordt. Of het nu gaat om informatieve artikelen of inspirerende blogs, ze zorgt ervoor dat uw content de juiste toon raakt en uw doelgroep aanspreekt op een dieper niveau. Met Rosemarie ‘s schrijftalent bent u verzekerd van teksten die niet alleen zakelijk, maar ook hartverwarmend en begrijpelijk zijn.

Rosemarie

Heidi

Met haar oprechte vriendelijkheid en expressieve uitstraling is Heidi een ware verschijning. Ze excelleert in gespreksvaardigheid en kan moeiteloos meepraten over uiteenlopende onderwerpen, hoewel haar specialiteit in de technologie-industrie ligt. Haar intelligentie maakt indruk en Heidi toont grote vastberadenheid. Uitdagingen gaat ze graag aan, of het nu diepgaande technologische discussies of commerciële gesprekken betreft. Altijd voegt ze een berg enthousiasme toe. Haar vermogen om anderen op te vrolijken en te motiveren is bewonderenswaardig. Ze fungeert als een bron van positieve energie, altijd bezig anderen te inspireren, ongeacht de omstandigheden.

De financiële- en administratieve steunpilaar van Buro Henck. Met haar toegewijde aandacht is Angelique de persoon die ons eraan herinnert om de urenlijsten bij te houden, geen enkele factuur ontsnapt aan haar oplettende oog. Ze is enorm nauwgezet en een harde werker in hart en nieren. Dankzij Angeliques zorg en expertise kunnen wij ons volledig richten op onze opdrachtgevers en de eigen projecten van Buro Henck. Haar onvermoeibare inzet en toewijding zorgen voor een vlekkeloze financiële en administratieve afhandeling, waardoor wij ons kunnen concentreren op waar we het beste in zijn. Met Angelique aan onze zijde kunnen wij met vertrouwen verder groeien, wetende dat de financiële en administratieve zaken in betrouwbare handen zijn.

Angelique

Ilze

Ilze is een jonge dynamische kracht die overloopt van avontuur en passie. Ze is een luisterend oor dat geen enkel detail mist en weet met haar empathische houding altijd de juiste snaar te raken. Ilze weet zelfs met de meest onverwachte en complexe situaties raad. Ook wanneer ze de telefoon opneemt, tovert ze haar verhaal moeiteloos tevoorschijn. Ilze heeft het vermogen om altijd de perfecte woorden te vinden om zichzelf en haar missie uit te drukken. Haar uitgebreide woordenschat en geduldige benadering stralen een indrukwekkende professionaliteit uit. Haar intelligentie gecombineerd met haar diplomatieke aanpak en flexibele houding maakt Ilze een ideale gesprekspartner en geweldig teamlid.

Met zijn charmante Vlaamse tongval en zijn vriendelijke karakter betovert Arthur je in ieder telefoongesprek. Hij heeft een zachte maar doeltreffende aanpak gecombineerd met een vleugje humor, waarmee hij je weet te verleiden zonder dat hij het zelf doorheeft. Tegelijkertijd brengt Arthur als doorgewinterde sales-professional een flinke dosis kennis en ervaring met zich mee. Zijn jarenlange toewijding aan telefonische verkoop maakt dat hij een unieke kijk heeft op het vak. Arthur deelt zijn kennis graag met anderen en brengt continu nieuwe ideeën op tafel. Wat Arthur echt bijzonder maakt, is zijn vermogen om complexe concepten op een toegankelijke en vriendelijke manier te communiceren. Zo laat hij een positieve indruk achter bij iedereen die het genoegen heeft om met hem te spreken.

Arthur

Pleunie

Een slimme en creatieve projectleider, neemt de leiding dankzij haar intelligente en doelgerichte aanpak. Ze is vastberaden en bereid om uitdagingen aan te gaan. Wat Pleunie echt onderscheidt, is haar vriendelijke, no-nonsense stijl. Je weet meteen wat je aan haar hebt. Bovendien is ze een sterke tekstschrijver, wat haar nog waardevoller maakt. Naast het bellen is Pleunie in te zetten voor het schrijven van blogs, teksten voor je website en content voor je socials. Of het nu gaat om new business of om teksten, met Pleunie kun je rekenen op een betrouwbare, directe en oprecht vriendelijke partner.

Helene

Oprichter/eigenaar Helene Henckens is het bruisende hart en het hoofd van Buro Henck. Helene is een echte duizendpoot, ze geeft graag trainingen en is zowel telefonisch en zakelijk de beste gesprekspartner die u zich wensen kan. Nooit verlegen om ideeën en plannen, helpt Helene medeondernemers graag groeien door middel van Buro Henck ’s uitgebreide dienstenpakket.

Linda

Onze alleskunner, een gedreven kracht met een buitengewoon creatief brein. Linda kan zelfs de meest complexe opdrachten moeiteloos aan. Geen uitdaging is te groot voor haar, ze heeft de unieke gave om van elke ‘nee’ een ‘ja’ te maken. Met haar onuitputtelijke energie en vastberadenheid staat Linda altijd klaar om haar opdrachtgevers bij te staan als een ware rots in de branding. Met een overvloed aan innovatieve ideeën en doordachte plannen weet Linda elke situatie te benaderen met een frisse blik. Met Linda aan je zijde kun je rekenen op resultaatgerichte ondersteuning en een partner die jouw visie omzet in succes.

Debbie

Met haar spirituele aard en zorgzame karakter straalt Debbie positiviteit uit bij elke ontmoeting. Ze is buitengewoon vasthoudend en laat zich niet ontmoedigen door uitdagingen. Haar leiderschap en vastberadenheid zijn ongeëvenaard, waardoor ze altijd nieuwe wegen vindt om obstakels te overwinnen. Als je met Debbie spreekt, kun je er zeker van zijn dat haar stem een warme glimlach in zich draagt. Haar vriendelijke en geruststellende toon brengt een gevoel van rust en harmonie, waardoor je je direct op je gemak voelt. Met Debbie aan je zijde, ontvang je niet alleen professionele begeleiding, maar ook een liefdevolle en ondersteunende aanpak.

Mindie

Een onderzoekende en analytische kracht die, eenmaal op gang, niet te stoppen is. Mindie is een echte doorzetter en laat zich niet afschrikken door uitdagingen. Haar nieuwsgierige geest en scherpe analytische vaardigheden stellen haar in staat om complexe vraagstukken aan te pakken en op te lossen. Maar wat Mindie echt bijzonder maakt, is haar verrassend creatieve taalgebruik. Ze weet woorden op een unieke manier te combineren en daarmee anderen te verrassen. Naast een unieke projectleider is Mindie onze marketing manager omdat zij beschikt over een groot technisch en creatief inzicht. Ze bouwt onze website, maakt de online academie en regelt de SEO.  

Jill

Met haar directe en doortastende kracht is ze voor niemand bang. Jill staat bekend om haar vastberadenheid en moed, altijd klaar om uitdagingen aan te gaan. Haar enorme glimlach die ze altijd met zich meedraagt en haar positieve energie en vriendelijke benadering, maken dat ze door iedereen in het hart wordt gesloten. Jill is een leider en weet anderen te inspireren met haar enthousiasme. Of het nu gaat om samenwerkingen of het opbouwen van relaties, Jill is de persoon die ervoor zorgt dat er een positieve en hartelijke sfeer heerst. Met Jill aan je zijde weet je dat je niet alleen een betrouwbare partner hebt, maar ook een oprecht vriendelijke en ondersteunende collega.

Saskia

Een echte avonturier en grensverlegger in hart en ziel. Saskia is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om haar horizon te verbreden. Ze is niet bang om buiten haar comfortzone te treden en nieuwe paden te verkennen. Haar moed en vastberadenheid inspireren anderen om hetzelfde te doen. Maar wat Saskia echt bijzonder maakt, is haar elegantie, zowel in verschijning als in haar taalgebruik. Ze weet woorden op een verfijnde manier te gebruiken, waardoor haar boodschappen tot leven komen. Of het nu gaat om spreken of schrijven, Saskia straalt een natuurlijke elegantie uit in haar taal. Met Saskia aan je zijde ben je verzekerd van een avontuurlijke reis, waarbij grenzen worden verlegd en je meegenomen wordt in een wereld van stijlvolle expressie.

Naomi

De nieuwste aanwinst van Buro Henck is de rust en kalmte in persoon. Naomi neemt elke taak met volle overtuiging aan en behoudt altijd het overzicht, zelfs in uitdagende situaties. Ze is direct en doortastend, waardoor ze effectief kan handelen en beslissingen kan nemen. Ze leert snel en past zich als een kameleon moeiteloos aan elke nieuwe situatie aan. Of het nu gaat om nieuwe projecten, taken of verantwoordelijkheden, Naomi staat klaar om haar vaardigheden en kennis toe te passen. Met Naomi in je team kun je rekenen op stabiliteit, vastberadenheid en een professional die zich aanpast aan elke uitdaging die op haar pad komt.

Rosemarie

De vaste tekstschrijver van Buro Henck. Als allround-contentleverancier is Rosemarie uw go-to persoon voor alle soorten zakelijke copywriting die aansluiten bij uw Buro Henck-project. Ze beheerst de kunst om zelfs de meest zakelijke teksten om te zetten in warme en begrijpelijke content. Met haar vlotte pen en diepgaand inzicht weet Rosemarie de essentie van uw boodschap te vangen en deze te verwoorden op een manier die aanspreekt en begrepen wordt. Of het nu gaat om informatieve artikelen of inspirerende blogs, ze zorgt ervoor dat uw content de juiste toon raakt en uw doelgroep aanspreekt op een dieper niveau. Met Rosemarie ‘s schrijftalent bent u verzekerd van teksten die niet alleen zakelijk, maar ook hartverwarmend en begrijpelijk zijn.

Heidi

Met haar oprechte vriendelijkheid en expressieve uitstraling is Heidi een ware verschijning. Ze excelleert in gespreksvaardigheid en kan moeiteloos meepraten over uiteenlopende onderwerpen, hoewel haar specialiteit in de technologie-industrie ligt. Haar intelligentie maakt indruk en Heidi toont grote vastberadenheid. Uitdagingen gaat ze graag aan, of het nu diepgaande technologische discussies of commerciële gesprekken betreft. Altijd voegt ze een berg enthousiasme toe. Haar vermogen om anderen op te vrolijken en te motiveren is bewonderenswaardig. Ze fungeert als een bron van positieve energie, altijd bezig anderen te inspireren, ongeacht de omstandigheden.

Angelique

De financiële- en administratieve steunpilaar van Buro Henck. Met haar toegewijde aandacht is Angelique de persoon die ons eraan herinnert om de urenlijsten bij te houden, geen enkele factuur ontsnapt aan haar oplettende oog. Ze is enorm nauwgezet en een harde werker in hart en nieren. Dankzij Angeliques zorg en expertise kunnen wij ons volledig richten op onze opdrachtgevers en de eigen projecten van Buro Henck. Haar onvermoeibare inzet en toewijding zorgen voor een vlekkeloze financiële en administratieve afhandeling, waardoor wij ons kunnen concentreren op waar we het beste in zijn. Met Angelique aan onze zijde kunnen wij met vertrouwen verder groeien, wetende dat de financiële en administratieve zaken in betrouwbare handen zijn.

Ilze

Ilze is een jonge dynamische kracht die overloopt van avontuur en passie. Ze is een luisterend oor dat geen enkel detail mist en weet met haar empathische houding altijd de juiste snaar te raken. Ilze weet zelfs met de meest onverwachte en complexe situaties raad. Ook wanneer ze de telefoon opneemt, tovert ze haar verhaal moeiteloos tevoorschijn. Ilze heeft het vermogen om altijd de perfecte woorden te vinden om zichzelf en haar missie uit te drukken. Haar uitgebreide woordenschat en geduldige benadering stralen een indrukwekkende professionaliteit uit. Haar intelligentie gecombineerd met haar diplomatieke aanpak en flexibele houding maakt Ilze een ideale gesprekspartner en geweldig teamlid.

Arthur

Met zijn charmante Vlaamse tongval en zijn vriendelijke karakter betovert Arthur je in ieder telefoongesprek. Hij heeft een zachte maar doeltreffende aanpak gecombineerd met een vleugje humor, waarmee hij je weet te verleiden zonder dat hij het zelf doorheeft. Tegelijkertijd brengt Arthur als doorgewinterde sales-professional een flinke dosis kennis en ervaring met zich mee. Zijn jarenlange toewijding aan telefonische verkoop maakt dat hij een unieke kijk heeft op het vak. Arthur deelt zijn kennis graag met anderen en brengt continu nieuwe ideeën op tafel. Wat Arthur echt bijzonder maakt, is zijn vermogen om complexe concepten op een toegankelijke en vriendelijke manier te communiceren. Zo laat hij een positieve indruk achter bij iedereen die het genoegen heeft om met hem te spreken.

Pleunie

Een slimme en creatieve projectleider, neemt de leiding dankzij haar intelligente en doelgerichte aanpak. Ze is vastberaden en bereid om uitdagingen aan te gaan. Wat Pleunie echt onderscheidt, is haar vriendelijke, no-nonsense stijl. Je weet meteen wat je aan haar hebt. Bovendien is ze een sterke tekstschrijver, wat haar nog waardevoller maakt. Naast het bellen is Pleunie in te zetten voor het schrijven van blogs, teksten voor je website en content voor je socials. Of het nu gaat om new business of om teksten, met Pleunie kun je rekenen op een betrouwbare, directe en oprecht vriendelijke partner.

Wil jij ons team komen versterken?

Kijk dan op onze vacaturepagina:

Of wil je dat ons team jouw bedrijf komt versterken?

We hebben het hier graag samen over. Boek nu een gratis adviesgesprek!

Image by 8photo on Freepik