NEW BUSINESS CONSULTANCY

New business consultancy, je #1 to-do voor een duurzame groei en top-positie in de markt

Wij zetten ons in om jouw verkoopprestaties te stimuleren en je marktbereik te vergroten. Ons team, bestaande uit ervaren salesconsultants, biedt op maat gemaakte oplossingen en strategische inzichten om je verkoopproces te optimaliseren en je bedrijfsresultaten te verbeteren.

Onze Filosofie

Wij onderscheiden ons met een unieke aanpak in sales, gericht op conversie en resultaat. Een strategische benadering is cruciaal voor succes. Het draait om het opbouwen van relaties en het slim inzetten van een mix aan marketingmiddelen voor maximale resultaten.

Wil je meer weten over hoe onze new business consultancy je kan helpen om het groeipotentieel van je bedrijf te maximaliseren? Maak dan vandaag nog een afspraak!

Verkoopstrategie

We ontwikkelen innovatieve verkoopstrategieën, afgestemd op jouw bedrijfsbehoeften en doelmarkten.

Leadgeneratie en klantwerving

Onze experts zijn zeer ervaren om middels leadgeneratie je klantenbestand uit te breiden.

Sales Trainingen

Wij bieden uitgebreide trainingen om je verkoopteam te voorzien van de nieuwste verkoopvaardigheden en technieken.

Haal jij het maximale uit je bedrijf?

Het runnen van een bedrijf is een uitdaging. Er zijn veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden, van het vinden van de juiste klanten tot het managen van de financiën. 

Deze uitdagingen kunnen voor elk bedrijf verschillen, afhankelijk van de branche, de grootte en de locatie van het bedrijf. Wat zijn de sterke kwaliteiten binnen jouw bedrijf? En waar liggen jouw pijnpunten? Het is belangrijk voor bedrijven om deze uitdagingen te begrijpen en strategieën te ontwikkelen die de sterke punten kunnen vergroten en de zwakke punten naar de achtergrond laten verdwijnen. 

New Business; Consultancy

Maximaliseer je groeipotentieel

New business consultancy is een essentiële dienst die zich richt op het benutten van nieuwe zakelijke kansen. Deze dienstverlening is van onschatbare waarde voor bedrijven die hun groeipotentieel willen maximaliseren, nieuwe markten willen betreden of nieuwe manieren willen vinden om bestaande markten te bedienen.

Groeien doe je als bedrijf niet alleen.

De diverse inzichten van onze ondernemende sales consultants zijn waardevol in het opzetten of bewerken van je salesstrategieen.

Ontwikkel een groeistrategie door:

Z

te investeren in marketing en leadgeneratie

Z

sterke relaties met je klanten te bouwen

Z

nieuwe manieren te vinden om bestaande markten te bedienen

Z

nieuwe distributiekanalen aan te boren

Z

producten en diensten te ontwikkelen die beter aansluiten bij de behoeften van bestaande klanten.

New Business in 5 fases:

Onderzoeksfase

In deze fase toetsen wij uw plannen door het uitvoeren van marktonderzoek: concurrentie, trends en potentiële zakelijke kansen.

Analysefase

Het identificeren van sterke en zwakke punten, kansen en bedreigingen, evenals het beoordelen van de potentiële risico’s en voordelen van elke zakelijke kans.

Strategiefase

Het formuleren van een duidelijke visie, doelstellingen en actieplannen om de groei en het succes van het bedrijf te bevorderen.

Implementatiefase

Het adviseren en ondersteunen van het managementteam bij het nemen van de nodige stappen, zoals het ontwikkelen van nieuwe producten, het opzetten van distributiekanalen, het opbouwen van relaties met potentiële partners of het betreden van nieuwe markten.

Evaluatiefase

Het monitoren van prestatie-indicatoren, het meten van de voortgang ten opzichte van de gestelde doelen en het identificeren van eventuele aanpassingen of verbeteringen die nodig zijn.

Vraag nu een adviesgesprek aan!

Een adviesgesprek kost je niets, maar levert je wél direct veel op. We praten over je doelstelling, je uitdagingen, potentiële klanten en je waardepropositie. En wat je eigen ervaringen zijn met telemarketing en leadgeneratie.

 

Zo kom we er snel achter wat we voor je kunnen betekenen. En wat het kost.

Ontvang elke maand onze nieuwe salestip in je inbox!