NEW BUSINESS CONSULTANCY

Maximaliseer je groeipotentieel

New business consultancy is een essentiële dienst die zich richt op het benutten van nieuwe zakelijke kansen. Deze dienstverlening is van onschatbare waarde voor bedrijven die hun groeipotentieel willen maximaliseren, nieuwe markten willen betreden of nieuwe manieren willen vinden om bestaande markten te bedienen.

Ontwikkel een groeistrategie door:

Z

nieuwe manieren te vinden om bestaande markten te bedienen

Z

nieuwe distributiekanalen aan te boren

Z

producten en diensten te ontwikkelen die beter aansluiten bij de behoeften van bestaande klanten.

In 5 fases:

Onderzoeksfase

In deze fase toetsen wij uw plannen door het uitvoeren van marktonderzoek: concurrentie, trends en potentiële zakelijke kansen.

Analysefase

Het identificeren van sterke en zwakke punten, kansen en bedreigingen, evenals het beoordelen van de potentiële risico’s en voordelen van elke zakelijke kans.

Strategiefase

Het formuleren van een duidelijke visie, doelstellingen en actieplannen om de groei en het succes van het bedrijf te bevorderen.

Implementatiefase

Het adviseren en ondersteunen van het managementteam bij het nemen van de nodige stappen, zoals het ontwikkelen van nieuwe producten, het opzetten van distributiekanalen, het opbouwen van relaties met potentiële partners of het betreden van nieuwe markten.

Evaluatiefase

Het monitoren van prestatie-indicatoren, het meten van de voortgang ten opzichte van de gestelde doelen en het identificeren van eventuele aanpassingen of verbeteringen die nodig zijn.

Vraag nu een adviesgesprek aan!

Een adviesgesprek kost je niets, maar levert je wél direct veel op. We praten over je doelstelling, je uitdagingen, potentiële klanten en je waardepropositie. En wat je eigen ervaringen zijn met telemarketing en leadgeneratie.

 

Zo kom we er snel achter wat we voor je kunnen betekenen. En wat het kost.

Ontvang elke maand onze nieuwe salestip in je inbox!