BLOG

Klein Duimpje en de Tech-industrie

door | jul 17, 2023 | Telefonische Acquisitie

Ik ben altijd al fan geweest van sprookjes. Een van mijn favorieten is het verhaal van Klein Duimpje en de Zevenmijlslaarzen, over een jongen die een reus zijn laarzen ontfutselt waarmee hij in korte tijd enorme afstanden kan afleggen.

In deze post leg ik je graag de connectie uit tussen de tech-industrie en Klein Duimpje met zijn magische laarzen.

Mijn bedrijf, Buro Henck, is een outbound-belbureau. We ondersteunen opdrachtgevers door het maken van afspraken met potentiële klanten. Een van onze specialismes is de ICT, de branche waarin nieuwe technologieën razendsnel ontwikkeld en geïntroduceerd worden.

Voor een techbedrijf biedt dit grote kansen en tegelijkertijd bestaat er de grote uitdaging om de vaart van deze ontwikkelingen zelf bij te kunnen houden. Onze opdrachtgevers zijn weliswaar geen Klein Duimpjes, maar in deze enerverende tijd zouden zo’n zevenmijlslaarzen soms best gemakkelijk voor ze zijn.

We verkopen bij Buro Henck helaas geen magisch schoeisel, maar we bieden wél ingenieuze salessupport aan, om zo toch de rest van de markt voor te blijven. En dat zonder sprookjes hoeven te vertellen!

Anticiperen op een snel ontwikkelende tech-industrie

Als ICT-salesmanager heb je door het razendsnel veranderde landschap geen eenvoudige functie. Behoefte aan extra ondersteuning in dat eerste contact? Mijn veelzijdig team houdt zich bezig met het creëren van new business door telefonische leadgeneratie. Ze zorgen voor afspraken in de zakelijke markt en hebben veel ervaring met opdrachtgevers uit de tech- en ICT-sector. Buro Henck’s slogan luidt niet voor niets: “Wij brengen je bij je klant aan tafel.”


Weten hoe dat werkt? Ondersteuning vanuit een belbureau?

Buro Henck helpt je je mensen gemotiveerd en zelfverzekerd te laten bellen. Je hoeft geen externe acquisiteurs in te huren, Wij helpen je met het optimaliseren van de saleskrachten binnen je eigen organisatie. Wil je weten hoe wij dit doen? Kijk hier voor het trainingsaanbod van Buro Henck.

Je kunt dit stukje acquisitie natuurlijk ook aan ons overlaten. Buro Henck is gespecialiseerd in leadgeneratie in de zakelijke markt en kan jou hierin ondersteunen. Met ons team van hoogopgeleide professionals met specialistische kennis benaderen we je (potentiële) klanten om leads te genereren of op te volgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op.

Als je nog niet zover bent, kun je ook bij ons terecht voor consultancy opdrachten. Samen onderzoeken we hoe we jouw verkoopplan kunnen vormgeven en of telefonische acquisitie daarin een rol speelt. Wellicht ontdekken we gezamenlijk dat op dat moment andere vormen van marketing, zoals e-mailmarketing of adverteren op sociale media, geschikter zijn om je te helpen bij acquisitie. Maak een vrijblijvende afspraak, dan helpen we je graag op weg  Maak hier een vrijblijvende afspraak.

Videotips DIY Acquisitie

i

Telefonische Acquisitie

5

Cold calling: de menselijke touch is magisch in verkoopland

5

Geen fan van koude acquisitie? Ontdek nu 5 krachtige manieren voor warm telefonisch succes!

5

7 Valkuilen te vermijden voor groter succes in cold-calling

5

3 Klikgeluidjes en de kracht van authenticiteit

5

Bloeiende leadgeneratie in 4 stappen!

A

Meer blogs over telefonische acquisitie

i

Marketing & Sales

5

Nieuwjaarsresolutie: 9 krachtige manieren om je sales te versterken

5

Knal 2023 uit met effectieve eindejaarsgesprekken met je klanten

5

Hoe een doordacht salesjaarplan met focus op telefonische acquisitie de resultaten in 2024 kan transformeren

5

Balanceren tussen klantenservice en verkoop: nummer1 upselling methode

5

Creëer verbluffende upsell campagnes in slechts 6 stappen!

A

Meer blogs over marketing & sales

i

New Business

5

Bloeiende leadgeneratie in 4 stappen!

5

Agressieve beursganger

5

Hoe belangrijk zijn authentieke en persoonlijke foto’s voor jou als ondernemer? (En waarom je stockfoto’s beter links laat liggen!)

5

Duurzame groei door geduld

A

Meer blogs over new business

i

Trainingen

5

Tegenslag? Kan niet bestaat niet!

5

Kijk uit voor de komma-sukkel vraag!

5

Creatief met cold calling! Hoe dan?

5

De 6 beste telefonische acquisitietips

5

De beste oplossingen voor werknemers met telefoonangst

A

Meer blogs over trainingen

Herken jij jezelf in de volgende situaties?

=

Je wilt nieuwe klanten vinden

=

Je wilt afspraken laten maken voor je salesteam

=

JE HEBT PIEKEN EN DALEN IN JE OMZET

Vraag nu een adviesgesprek aan!

Een adviesgesprek kost je niets, maar levert je wél direct veel op. We praten over je doelstelling, je uitdagingen, potentiële klanten en je waardepropositie. En wat je eigen ervaringen zijn met telemarketing en leadgeneratie.

 

Zo kom we er snel achter wat we voor je kunnen betekenen. En wat het kost.

Ontvang elke maand onze nieuwe salestip in je inbox!